Modern Vállalkozások Programja

Szeretne most akár 10 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást kapni vállalkozása szoftverfejlesztésére? Székhelye vagy telephelye Pest megyén kívül van? Regisztráljon a Modern Vállalkozások Programjába a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon és igényeljen vouchert kedvezményes termékeinkre. Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, kérjük, töltse ki az oldal alján található űrlapot!

Vállalkozása megérdemel egy profi építőipari szoftvercsomagot!

Csomag neve Tanácsadás (nap) ARCHICAD BIMcloud BIMx Pro BlueBeam Revu Solibri Model Checker MEP Modeler STR Vision Csomag alapár (nettó) *
Belsőépítész 3 X X X X 1 793 000
A csomagot azon belsőépítész vállalkozások figyelmébe ajánljuk, akiknek akár az önálló munkájuk, akár az építész tervezőkkel történő együttműködésük során fontos a BIM kontextusba ágyazott, professzionális és mégis könnyen elsajátítható tervezői környezet, valamint prezentációs és együttműködési rendszer, s amely versenyelőnyt biztosít a hagyományos tervezési módszerekkel tervezőkkel szemben.
BIM menedzser 5 X X X X X X X 4 725 000
A csomagot azon vállalkozók, cégek figyelmébe ajánljuk, akik BIM-, és projekt menedzsmenttel foglalkoznak. A szoftverek lehetővé teszik olyan munkafolyamat kiépítését, ami már a tervezés közben segít megteremteni a tökéletes együttműködés lehetőségét a folyamatban résztvevő valamennyi résztvevő között úgy, hogy a hangsúly végig a minőségen legyen, párhuzamosan a költségek, idő megtakarításával.
Bonyolító 5 X X X X X X 4 605 000
Ezt a csomagot Bonyolító cégek figyelmébe ajánljuk. A szoftverek lehetővé teszik olyan munkafolyamat kiépítését, ami már az építkezés megkezdése előtt segít megtalálni az összes tervezésből eredő problémát így biztosítva a tökéletes együttműködés lehetőségét a folyamatban résztvevő tervezők, kivitelezők, megbízók között úgy, hogy a hangsúly végig a minőségen legyen, párhuzamosan a költségek, idő megtakarításával.
Építész tervező I. 3 X X X X X 2 993 000
Ezzel a csomaggal kis és közepes építész vállalkozások számára kínálunk olyan szoftvercsomagot, amellyel a tervezés valamennyi fázisában - a vázlattervtől a megvalósulási tervig - összehangolt módon tudja terveit BIM alapon megvalósítani, kezelni és valamennyi szakág tervével együtt digitálisan tárolni, megosztani akár generál tervezőként is.
Építész tervező II. 10 X X X X X X X 6 245 000
A csomagot azon Építész irodák, nagyvállakozók, cégek figyelmébe ajánljuk, akik tervezéssel, kivitelezéssel foglalkoznak. A szoftvercsomag lehetővé teszi olyan munkafolyamat kiépítését, ami a tervezés és a kivitelezés alatt is tökéletesen biztosítja az együttműködés lehetőségét a folyamat valamennyi résztvevője között úgy, hogy a hangsúly végig a minőségen és a gazdaságosságon legyen.
Geodéta 5 X X X X X 2 105 000
A csomagot azon Geodéták, vállalkozások, cégek figyelmébe ajánljuk, akik térinformatikai eszközöket használó tervezéssel foglalkoznak. A szoftvercsomag lehetővé teszi olyan munkafolyamat kiépítését, ami a tervezés és a kivitelezés alatt is tökéletesen biztosítja az együttműködés lehetőségét a folyamat valamennyi résztvevője között úgy, hogy a hangsúly végig a minőségen és a gazdaságosságon legyen.
Gépész tervező 3 X X X X X 1 913 000
A csomagot azon vállalkozók, cégek figyelmébe ajánljuk, akik gépészeti tervezéssel, kivitelezéssel és projekt menedzsmenttel foglalkoznak. A BIM szoftverek által használt háromdimenziós, objektumorientált IFC és BCF alapú adatcsere különösen alkalmas ütközések dokumentálására a különféle eltérő alkalmazásokból származó modellek egyesítésekor. A jól strukturált információ adta lehetőségeket kihasználva így hatalmas hatékonyságnövekedés érhető el.
Kivitelező 10 X X X X X X X 6 405 000
A csomagot azon vállalkozók, cégek figyelmébe ajánljuk, akik kivitelezéssel foglalkoznak. A szoftverek lehetővé teszik olyan munkafolyamat kiépítését, ami már az építkezés megkezdése előtt segít megtalálni az összes tervezésből eredő problémát, így biztosítva az együttműködés lehetőségét a folyamat valamennyi résztvevője között úgy, hogy a hangsúly végig a minőségen legyen, párhuzamosan a költségek, idő megtakarításával.
Látványtervező 3 X X X X 1 793 000
A csomagot azon látványtervező vállalkozások figyelmébe ajánljuk, akiknek az építész tervezőkkel történő együttműködésük során fontos a BIM kontextusba ágyazott, professzionális és mégis könnyen elsajátítható látványtervezői környezet, valamint prezentációs és együttműködési rendszer. A lélegzetelállító látványtervek alapja az ARCHICAD 21-be integrált CineRender motor.
Műszaki ellenőr 3 X X X X X X 4 413 000
A csomagot Műszaki Ellenőrök figyelmébe ajánljuk. A szoftverek által kiépíthető munkafolyamat már az építkezés megkezdése előtt segít megtalálni az összes tervezésből eredő problémát így biztosítva a tökéletes együttműködés lehetőségét a folyamatban résztvevő tervezők, kivitelezők, megbízók között úgy, hogy a hangsúly végig a minőségen legyen, párhuzamosan a költségek, idő megtakarításával.
Statikus 3 X X X X 1 793 000
A csomagot azon vállalkozók, cégek figyelmébe ajánljuk akik statikai tervezéssel, kivitelezéssel és projekt menedzsmenttel foglalkoznak. A modell-alapú analízis segít időben kiszűrni a kivitelezési fázisban gondot okozó tervezési problémákat. A Solibri Model Checkerrel az épületinformációs modell egyszerűen ellenőrizhető: felderíti a modell lehetséges hibáit és gyenge pontjait, megjelöli az szerkezeti ütközéseket és ellenőrzi, hogy a modell megfelel-e a BIM követelményeknek és jó gyakorlatnak.
BIM alapú költségbecslő 10 X X X X X
(STR1)
3 540 000
A csomagot olyan cégek, vállalkozások figyelmébe ajánljuk melyek részt vesznek olyan projektek tervezésében, amelyek költségbecslés, ütemezést és projektellenőrzést igényelnek. A tervezés valamennyi fázisában összehangolt módon tudja terveit BIM alapon költségelni, ütemezni, felügyelni és megvalósítani.
Projekt menedzser 10 X X X X X
(STR2)
3 825 000
A csomagot olyan cégek, vállalkozások figyelmébe ajánljuk melyek részt vesznek olyan projektek kivitelezésében, amelyek költségbecslés, ütemezést és projektellenőrzést igényelnek. A kivitelezés valamennyi fázisában összehangolt módon tudja terveit BIM alapon költségelni, ütemezni, felügyelni és megvalósítani.

* A csomagok alapára tartalmazza a csomaggal megvásárolt licencek árát, a csomagban foglalt tanácsadás díját, a BIMcloud egyéves, egy felhasználóra szóló licence díját és a csomagban foglalt prémium tanácsadás díját. A feltüntetett csomagárak a licencek számának növelésével illetve a személyre szabható tanácsadási díjjal arányosan növekedhetnek. A feltüntetetett csomagárak nem tartalmazzák az igényelhető 5% kedvezményt.

Kapcsolat

Kötelező

Kötelező

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Az űrlap megérkezett.

Kötelező

Kötelező

Kötelező

Próbaidőszak

A program keretében kínált szoftverek közül négy érhető el próbaidőszak.

A letölthető ARCHICAD licenc nélkül demo üzemmódban működik. Ebben az üzemmódban nem működnek a mentés, másolás és Csapatmunka funkciók. A demo üzemmód időbeli korlátozás nélkül használható. A MyARCHICAD oldalon történt regisztrációval próbalicenc szerezhető. A próbalicenc a szoftver korlátozások nélküli, teljes funkcionalitású használatát teszi lehetővé 30 napig.

Kipróbálom

A Solibri Model Checker próbaverziója a szoftver korlátozások nélküli, teljes funkcionalitását nyújtja 14 napig.

Kipróbálom

A BlueBeam Revu próbaverziója a szoftver mindhárom (Standard, CAD, eXtreme) változatának korlátozások nélküli, teljes funkcionalitását nyújtja 30 napig.

Kipróbálom

Az STR Vision CPM próba verziójánál, kérjük, vegye figyelembe, hogy nincs lehetőség megújításra, sem a határidő lejárta után (40 nap) a TRIAL verzió érvényességének meghosszabbítására. A honlapon való regisztráció után, az aktiválást e-mailben küldik és a telepítéstől számított, 40-napig érvényes.

Kipróbálom

.

ARCHICAD

EGYÉB PROGRAMOK

&

OKTATÁS

TÁMOGATÁS

KAPCSOLAT

ÁRLISTA

© 1989 - 1994 - 2018 • MódiStudió Kft - (+36) 20 934 9697

Rólunk