Artlantis R & Studio

BIMcloud

BIMx & BIMx Pro

EcoDesigner STAR

MEP Modeler

Rhino-Grasshopper

Vasalás

ArchiTERRA

&

ARCHICAD

EGYÉB PROGRAMOK

OKTATÁS

TÁMOGATÁS

KAPCSOLAT

ÁRLISTA

Újdonságok

Az új Artlantis 7 renderelő motor legendás egyszerűségével lehetővé teszi a páratlan szépség és minőség vizualizációját.

Artlantis Render (állóképek) és

Artlantis Studio (állóképek és animációk).

Mi az Artlantis?

Az Artlantis az önálló renderelő alkalmazások családja az építészek és tervezők számára. Az Artlantis Render a nagy felbontású 3D-s renderelést igénylő felhasználók számára készült, míg az Artlantis Studio ideális megoldást kínál a nagy felbontású 3D-s renderelések, panorámák, kiváló minőségű animációk és virtuális bejárások számára a Twinlinkernek köszönhetően: az új Abvent R & D webalkalmazás, kompatibilis a Twinmotionnal is.

A vezető szoftverfejlesztők által elismert és ajánlott, az Artlantis kompatibilis a legtöbb 3D-s szoftverrel tervezett modellekkel. Az előnézeti ablak-technológia elismert vezetője, az Artlantis az építészek, tervezők és várostervező szakemberek által használt renderelő szoftver több mint 80 országban.

 

Ki használja az Artlantist?

Az Artlantis több mint 85 000 építész, tervező, belsőépítész, várostervező és tájépítész által választott több mint 80 országban a legintuitívabb, leghatékonyabb és elérhető fotorealisztikus renderelő megoldás a piacon. Grafikus felületének köszönhetően, amely nem igényel különösebb képzést vagy tapasztalatot a számítógépes grafika terén, az Artlantis-t néhány órán belül könnyen megtanulják.

A világítás és az anyagok tanulmányozása, a fehér modellképzés, a párhuzamos nézetek, a helyszíni beillesztés, 360 panorámák, virtuális túrák, animációk stb.: Mindezek az Artlantis jellemzők kifejezetten az építészek és a tervezők igényeinek gyors és minőségi válaszadására fejlesztettek ki.

Próbaverzió

A legfrissebb Artlantis Render/Studio ingyenes próbaverziója (angol nyelven) elérhető a www.artlantis.com oldalon.

 

ARCHICAD – Artlantis együttműködés

Az export-plug-in segítségével az ARCHICAD-ben alkotott modellt bármikor exportálhatjuk az Artlantisba további szerkesztésre. Az elvégzett változtatások mentése után pedig már a módosított terven folytatható a tervezés az ARCHICAD-ben.

 

Elérhető export plug-inek (letöltés)

Az Artlantis export plug-in általában az ARCHICAD-del együtt telepítésre kerül. Új verzió esetén, vagy a plug-in frissítésekor külön is letölthető, ilyenkor önálló telepítést igényel.

Az add-on támogatja és automatikusan felismeri az angol, francia, német, olasz, spanyol, orosz, japán és görög nyelvű operációs rendszereket. Bármely más operációs rendszer esetén az Artlantis plug-in nyelve angol lesz. Maga a telepítés folyamata minden esetben angol nyelven zajlik, a regionális és nyelvi beállításoktól függetlenül.

Az Artlantis 7 újdonságai

 

Twinlinker Connect

Az Abvent R & D által kifejlesztett Twinlinker segítségével azonnal és egyszerűen létrehozhatja és megoszthatja online projektjeinek virtuális bejárását. Csak exportálja az Artlantis 7-ben létrehozott képeket, panorámákat és videókat a Twinlinker-be, majd kösse össze őket virtuális bejárások létrehozásához, amelyek széles körben megoszthatók e-mailben (egyszerű link), vagy elérhetővé teszik az Ön webhelyén.

 

Javított mesterséges fények

A pontosabb mesterséges fényminta-mintavétel javítja a fényforrások energiadiffúzióját a 3D jelenetben, és megerősíti a szatén anyagok visszaverődését még nagyobb fényességgel.

 

Adaptív anti-aliasing

Az intelligensebb anti-aliasing lehetővé teszi a kezelendő területek észlelését, a számítás optimalizálását és a megjelenítési idő csökkentését, a kép minőségének megváltoztatása nélkül.

 

Render Manager

Az Artlantis optimalizálja a renderelés kiszámítási idejét az új Rendszerkezelővel. Saját számítógépén a "batch renderelés" funkció használatával elindíthatja a képek, panorámák és animációk kiszámítását helyi szinten. A helyi hálózathoz csatlakoztatott Mac vagy PC számítógépeken telepített alkalmazásnak köszönhetően a Rendező Manager szétszórja a renderelést az összes hálózati számítógép között, ami drámaian csökkenti a számítási időt.

 

Fehér egyensúly

A fehéregyensúly lehetővé teszi, hogy a jelenet domináns színét a környezeti világításhoz igazítsa. Egyszerűen állítsa be ezt az új paramétert az automatikus színmódba, vagy válasszon ki egy referenciaszínt, amely a 3D jelenetben fehérnek fog megjelenni.

 

Környezeti beavatkozás

Ez az új lehetőség az Artlantis-ban lehetővé teszi a felhasználók számára globális környezeti elzáródást, hogy virtuális árnyékokat hozzanak létre olyan kis területeken, ahol a természetes fény nem megy. Nagyobb mélységet és megkönnyebbülést kölcsönöz a belső és külső jeleneteknek.

 

Fehér modell

A számítás során a fehér modellképzés az összes felületet fehérre változtatja, kivéve az átlátszóakat. A fények kifinomult környezetben tartják színüket.

 

Pre-beállítások

Válasszon számos előre beállított mód közül (beltéri, kültéri, gyenge megvilágítás) és különböző definíciókat (sebesség, közepes, minőségi) a legjobb eredmény érdekében.

 

Exponálás

Az Artlantis két megvilágítási módot kínál: automatikus fénybeállítás és ISO / zár. Az automatikus fénybeállítás beállításával a jelenetben használt fények és neonfeszültség automatikusan az ég és a napvilágításhoz igazodik.

 

HDRI

Az Artlantis teljesen kompatibilis a HDRi fájlokkal a hátterek és a globális megvilágítás érdekében. A motoros beállítások "fokozott égbolt" funkciója növeli a képek fotorealizmusát.

 

IES Lights

Alapértelmezés szerint az Artlantis 8 IES előre beállított profilt kínál. Az Artlantis lehetővé teszi a letöltött IES profilok importálását a gyártók weboldalain. Ezek a fájlok szimulálják a projektek valósághű megvilágítását. A még nagyobb rugalmasság érdekében az Artlantis 6 lehetővé teszi a fényerő, a szín, az irány és a nyitási szög egyszerű szerkesztését.

 

Neon Shader

Ezenkívül a neonlámpák teljesen frissítettek erre a verzióra, a minőségi és a számítási sebesség tekintetében jelentős előrelépésekkel.

 

Lézeres eszköz

Egy kattintással a referenciasíkra az előnézeti ablakban beállíthatja a lézer kivetítésének helyzetét és tájolását. A modellben 360-os vörös vonal lehetővé teszi az objektumok vagy textúrák automatikus pozicionálását.

 

Webhely beillesztése

A helybeillesztés funkció használatakor az Artlantis új és egyszerű vetítési folyamatot kínál pontosabb számításokkal. Az XYZ tengely 2D nézetben és az előnézeti ablakban történő beállítása után a modell könnyen elhelyezhető a háttérképen. A forradalmian új integrált eszköz lehetővé teszi, hogy az Artlantis-ban egy előtérben lévő képet átláthatóvá tegye a projektek minőségének javítása érdekében.

 

Alpha Mask szerkesztő

Ez a forradalmi eszköz lehetővé teszi, hogy az Artlantis-nál egy előtérben lévő képet átláthatóbbá tegye a projektek minőségének javítása érdekében.

 

 

Intelligens eszközök

 

Objektumok létrehozása

Objektum létrehozásakor most könnyen meghatározható a tájolása.

 

Utófeldolgozására

Egy új vignettáló hatás már elérhető a folyamat utáni folyamat során.

 

Megjelenítési szűrő

A kijelzőszűrővel gyorsan megtalálhatja az egyik tárgy anyagát, a tárgyakat egy nézetben, a projekt shaderjeit ...

 

Keresés

A még nagyobb termelékenység érdekében az egyes ellenőrök listáihoz hozzáadtak keresési mezőket.

 

Retina

A Mac rendszeren az Artlantis kompatibilis a Retina képernyőkkel a kiváló minőségű megjelenítés érdekében.

 

Automatikus mentés

Régen várt változás: az Artlantis lehetővé teszi a fájl automatikus mentését.

 

 

További funkciók:

 

Felület

Akár szakértő, vagy első felhasználó: az Artlantis mindenki számára könnyed. Ergonomikus és grafikus felülete biztosítja, hogy könnyen megtanulható és felhasználóbarát.

 

Valós idejű sugárzás előnézet

Az Artlantis termelékenysége alapító koncepcióra épül: valós idejű előnézet. A jelenetbeállítások (anyagok, világítás, környezet) változásától függetlenül az előnézet azonnal frissül. Ön irányítja a munkáját, megerősíti a változtatásokat, és a végleges képet nagy felbontásban futtatja, anélkül, hogy időt vesztegetne.

 

Nézőpontok

Az Artlantis által kínált szabadság az olyan nézőpontok sokaságából származik, amelyeket létrehozhat, menthet és szervezhet. Minden nézet lehetővé teszi, hogy valós képet készítsen a jelenetekről: dátum, fényforrás változás, fényképezőgép objektív cseréje, hozzáadott háttér - szerkesztés és a paraméterek kombinációinak mentése a fontos szempontok listáján. Annak érdekében, hogy optimalizálni tudja a projekt megjelenítését, miközben szemmel tartja listájának nézeteit, a képernyő bal oldalán rögzített helyzetben jelenik meg, a bal oldali előnézet vagy a léptető az előnézet nem mozog!

 

2D nézet

Rajzolj egy kamera görbült pályáját, állítsd be az objektum magasságát, öltsd meg a különböző iVisit 3D panorámákat ... Egyes feladatokat persze perspektívában elvégezni. Az Artlantis felület nem csak ergonómikus a 3D megjelenítésben, hanem 2D-ben is, és "2D nézet" ablakot kínál a legjobb körülményekhez.

 

Az "ellenőrök"

A képernyő tetején csoportosítva az "ellenőrök" lehetővé teszik az árnyékok, tárgyak, fények, heliodonok és perspektívák (perspektívák, vetített nézetek, panorámák, VR objektumok és animációk) összes paraméterének beállítását. Az Artlantis igazi gerincét ez a tiszta és intuitív eszköztár teszi lehetővé, hogy - a lehető legkevesebb kattintással - hozzáférjenek az Artlantis jellemzőihez és beállításaihoz. Beállíthatja, javíthatja és finomhangolhatja a jeleneteket, és azonnal megnézheti az eredményeket - anélkül, hogy szemét lecsillapítaná az előnézeti ablakról.

 

Katalógus

Az új médiakatalógus kalkulációja gyors és hatékony. A kategóriákba és alkategóriákba való szervezés lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt a megfelelő médiumot kiválassza (az Artlantis több mint 400 médiummal szállítható meg közvetlenül a 3D-s jelenetekben). A munkaterület jobb kihasználásához a katalógusablak önállóan mozgatható. Annak érdekében, hogy kielégítse azokat a felhasználókat, akik szeretnék személyre szabni katalógusukat, az Artlantis lehetővé teszi egyedi mappák hozzáadását.

 

 

Kulcsszerver

A KeyServer védelem lehetővé teszi, hogy automatikusan elindítsa az Artlantist Macintoshon és Windows szolgáltatásként vegyes hálózat esetén is.

 

Együttműködés

Az ARCHICAD 18-ban elkészített modelleket közvetlen natív Artlantis formátumba tudjuk menteni. Ehhez le kell tölteni az Artlantis.com oldalról az ARCHICAD-be telepítendő kimeneti kiegészítőt, amit az alábbi helyről lehet letölteni:    - Plug-ins for ARCHICAD

© 1989 - 1994 - 2018 • MódiStudió Kft - (+36) 20 934 9697

Rólunk