ARCHICAD 22

Verzió összehasonlítás

Diákverzió

ARCHICAD 22 YA

AC21 Green Bundle

ARCHICAD SE

SSA szerződés

OKTATÁS

KAPCSOLAT

TÁMOGATÁS

ARCHICAD

EGYÉB PROGRAMOK

ÁRLISTA

ARCHICAD STAR(T) Edition 2019 egy páratlan, teljeskörű BIM csomagot nyújt versenyképes áron.

 

 

ARCHICAD STAR(T)Edition 2019 áttekintés

 

Az ARCHICAD STAR(T)Edition 2019 programot a kisebb építészirodák igényei szerint alakították ki, az ARCHICAD 20 vezető iparági Virtuális Épület technológiájára alapozva. Az ARCHICAD SE2019 minden olyan eszközt tartalmaz, amely az épületinformációs modell létrehozásához szükséges, amelyből a teljes építészeti tervdokumentáció elkészíthető.

 

A STAR(T)Edition 2019 a modellezést és termelékenységet segítő újítások széles sorát vezeti be a legtöbbet kért felhasználói kívánságokra fókuszálva. Az ARCHICAD 20 erején alapuló, egyedülálló BIM dokumentációs munkafolyamatot tesz lehetővé. Az első tervezési lépésektől a végső dokumentálásig a modell élő maradhat: segíti az építészt abban, hogy a kreatív munka, a "flow" élmény folyamatos és zavarmentes lehessen.

 

A GRAPHISOFT a program általános teljesítményének fokozásával tovább segíti az építész felhasználókat. A tervezők a munkafolyamatok további finomításából, az attribútumkezelés fejlesztésekből profitálva zavartalanul és kreatívan dolgozhatnak.

 

Az IFC támogatás biztosítja az akadálymentes kommunikációt a társtervezőkkel. A BCF formátum támogatás 3D nézőpontokon keresztül teszi lehetővé teszi az együttműködést.

 

Az ARCHICAD STAR(T)Edition 2019-ról további részleteket talál az Újdonságok és az Összehasonlítás oldalainkon.

 

 

Verzió kompatibilitás

STAR(T)Edition 2019 az alábbi programokban létrehozott fájlokat képes beolvasni:

•STAR(T)Edition 2006 vagy újabb verziók

•ARCHICAD 8.1 és 9

 

Az ARCHICAD STAR(T) Edition 2019 korlátozásai (nem elérhető funkcionalitások) az ARCHICAD 21-hez viszonyí­tva:

• Együttműködés: csapatmunka / BIM Szerver / kapcsolt modul fájlok / keresztreferenciák (XRefs) / Reviewer / PMK/EDU fájl formátum támogatás / publikálási készletek / STL Export / IFC publikálás

• Modellezés: "elem magasságának szintekhez rendelése" funkció / átépítés funkció / függönyfal

• Dokumentáció/termelékenység: változáskezelő / BIMx Hipermodell publikálás / átépítés funkció / energetikai elemzés / koncepcionális tervezés listázás támogatása

• Vizualizáció: Cinerender és Skicc fényképező motor

• Hardverkulcs védelem: licenszkölcsönzés / hálózati licensz

• Teljesítmény: többszálú számítások processzor magszám korlátozás nélkül

 

Amennyiben az ARCHICAD kínálta lehetőségek teljes tárházát ki szeretné használni, az ARCHICAD STAR(T)Edition 2019 igény szerint frissíthető a teljes, aktuális ARCHICAD programcsomagra, melyben az elkezdett tervezési munkák gond nélkül folytathatók

 

ARCHICAD STAR(T)Edition

Újdonságok

Az ARCHICAD 21 szerkesztési és modellezési képességei, átlátható attribútum kezelése, a szakági együttműködés lehetősége BCF formátumon keresztül és még sok más újdonsága teszik az ARCHICAD STAR(T) Edition 2019 programot is ideális tervező eszközzé. Az ARCHICAD STAR(T) Edition 2019 teljes funkciókészletével a tervezési munkafolyamat gördülékeny az első tömegvázlattól a végső dokumentációig.

 

Az ARCHICAD STAR(T)Edition 2019 újdonságairól, és a kompatibilitási részletekről részletesebben a verzió összehasonlító listában olvashat.

Továbbfejlesztett korrekciós eszközök

 

 

Az áttervezett korrekciós eszközök paletta segítségével az alaprajzi és a térbeli nézeteken is lehelyezhetünk jelöléseket. Az elmentett térbeli nézetek a vágósíkokat és a camera pozíciót is magukba foglalják a korrekciós bejegyzés részeként. A korrekciós eszközök paletta segítségével "intelligens" képernyőképeket lehet menteni, valamennyi adat BCF formátumban exportálható a társtervezőknek.

Természetes kapcsolódások

 

 

A természetes kapcsolódások az építészek gondolkodását követve működnek. A réteges szerkezetek egyszerűen csatlakoztathatóak, a szomszédos rétegek magszerkezeteinek összekapcsolása után összeszerkesztett csomópont készül el automatikusan. Több elem együttesen szerkeszthető egyetlen művelettel - egy mozdulattal tudunk födémekbe lyukakat vágni úgy is, hogy azok különböző magasságokban helyezkednek el. Ezek a kényelmi automatizmusok mind azt segítik, hogy az építész ne zökkenjen ki a tervezési folyamatokból, kreatív tevékenységet végezhessen.

Továbbfejlesztett PDF-alapú adatcsere

 

ARCHICAD STAR(T) Edition 2019 egyszerű PDF alapú munkafolyamatokat és továbbfejlesztett PDF adatcserét kínál BIM intelligenciát és adathierarchiát bevezetve az Adobe PDF formátumába. Az STAR(T) Edition 2019 közvetlen PDF/A archív formátumot exportál. A PDF beolvasásánál és kiírásánál intelligensen kezeli az elemeket tartalmazó fóliákat, így a formátum az együttműködés még hasznosabb eszközévé válik. A PDF attribútum konverziós lehetősége lehetővé teszi, hogy az importált PDF elemeinek megjelenítése finomítható (tollak, betűtípus, stb.

IFC támogatás

 

 

Az ARCHICAD Start Edition 2019 támogatja a folyamatos adatcserén alapuló koordinációt a mérnökökkel és konzulensekkel, és számos IFC-vel kapcsolatos újítást tartalmaz, ide értve a séma vezérelt adatkezelést és – megfeleltetést, valamint amagas minőségű (tanúsított) exportálási folyamatot.

Az ARCHICAD Start Edition 2019 támogatja a legfontosabb nemzetközi IFC 2x3 szabványokat (modell nézet definíciókat): Koordinációs nézet (1.0 és 2.0, felületgeometria), Alap FM adatcsere nézet (COBie) és a Concept Design BIM 2010. Ezen szabványok támogatása tovább javítja a konzulensekkel és a szakágakkal való együttműködést.

Az SE2019 az IFC adattípusok széles választékát támogatja: IFC hozzárendelések (például gépészeti rendszerek) többszintű hierarchiával, alap és speciális mennyiségek, IFC Terméktípusok, Keret és Szárny IFC tulajdonságok ajtók és ablakok esetén, elemek helyiségkapcsolattal, IFC Helyszínhez rendelt elemek, stb. Természetesen az IFC adatok kezelése felhasználóbarát felületen történik.

© 1989 - 1994 - 2019 • MódiStudió Kft - (+36) 20 934 9697

Rólunk