OKTATÁS

KAPCSOLAT

TÁMOGATÁS

ARCHICAD

EGYÉB PROGRAMOK

ÁRLISTA

Archicad 24

Verzió összehasonlítás

Diákverzió

Archicad 24 YA

AC24 Green Bundle

ARCHICAD SE

SSA szerződés

Az ARCHICAD START Edition 2021 programot a kisebb építészirodák igényei szerint alakítottuk ki.

Az Archicad 24 kipróbált, robosztus motorjára épülő új ARCHICAD START Edition verziót a kisebb építészirodák szükségleteire szabtuk. Az ARCHICAD START Edition 2021 az Archicad 24 erején alapuló, BIM-alapú, optimalizált dokumentációs munkafolyamatot tesz lehetővé. Segít abban, hogy a modell az első tervezési lépésektől a végső dokumentálásig élő maradjon: segíti az építészt abban, hogy a kreatív munka, a "flow" élmény folyamatos és zavarmentes lehessen.

Amennyiben az ARCHICAD kínálta lehetőségek teljes tárházát ki szeretné használni, bármikor igény szerint frissíthet a teljes, aktuális ARCHICAD programcsomagra, melyben az elkezdett tervezési munkák gond nélkül folytathatók.

 

Szeretne többet megtudni az ARCHICAD START Edition 2021-ről? Nézze meg összehasonlító táblázatunkat vagy tekintse át az új funkciókat.

Modellezés:

Függönyfal eszköz

Pontfelhő adatok importálása és vizualizációja

 

Documentáció:

Nincs korlátozás

 

Vizualizáció:

A fotorealisztikus renderelést lehetővé tevő CineRender

Skicc renderelés

 

Együttműködés más szoftverekkel:

STL export

Rhino export/import

Grasshopper-ARCHICAD Live Connection

 

Teljesítmény:

Többszálú számításoknál a processzormagok közül max. 2 db együttes használata

Csapatmunka:

Csapatmunka

Hotlink modulok

XRef

Korlátozott külső rajz támogatás

PMK fájlformátum nem támogatott

BIMcloud

Ütközésvizsgálat

 

Termelékenység:

Grafikus felülírás (tervkommunikáció)

Átépítés

Publikáló

Revíziókezelés

Elemek magassága nem kapcsolható szintekhez

Elemtulajdonság-importálás Excelből

Beépített energetikai elemzés

 

Licenszelés:

Licenszkölcsönzés

Többfelhasználós ("NET") licenszek

Az ARCHICAD START EDITION 2021 KORLÁTOZÁSAI AZ Archicad 24-HOZ VISZONYÍTVA:

START EDITION 2021 ÚJ FUNKCIÓK

Gyorsabb és gördülékenyebb 2D navigáció

Az ARCHICAD START EDITION 2021 jelentős teljesítmény-növekedést hoz, különösen a 2D navigáció területén: a pásztázás és nagyítás a projekt méretétől függetlenül gördülékenyebb lett és sokkal érzékenyebben reagál. Az összetett elemkitöltések, elmetszett- és fedőfelületek generálását a GPU gyorsítja. A többmagos processzorok szabad kapacitásainak kihasználását egy háttérben dolgozó, szabadalmi bejegyzés alatt álló algoritmus hangolja össze a folyamatos navigáció (pásztázás vagy nagyítás) változó számítási igényeivel. Az ultranagy felbontású - 4K és 5K - monitorok képe élesebb és részletgazdagabb MacOS és Windows platformon egyaránt.

Képletalapú tulajdonságértékek

Az ARCHICAD START EDITION 2021 lehetővé teszi olyan logikai kifejezések használatát, amelyek új, az elem saját paramétereiből származó tulajdonságokat és tulajdonságértékeket hoznak létre. Ez az új funkció nagy mértékben gazdagítja a BIM információs – azaz “I” – részét. Az automatizált munkafolyamatban tetszőleges számítási szabály meghatározásával olyan elem-tulajdonságértékeket lehet létrehozni, amelyek időrabló és hibalehetőségeket rejtő kézi adatbevitel nélkül, automatikusan frissíthetők.

 

Az eredmények az ARCHICAD-ben felhasználhatók címkézéshez vagy szűrőfeltételként; a táblázatkezelő programokból ismert függvényekhez hasonló matematikai-, logikai- vagy szövegkezelő műveletekkel bemutathatók bármilyen grafikus, táblázatos vagy modell formátumban. Az interaktív konszignációban az érvényes URL címet tartalmazó tulajdonságértékek élő URL hiperhivatkozássá válnak, gyors hozzáférést biztosítva a kapcsolódó honlapokhoz vagy online információhoz.

Úttörő OPEN BIM munkafolyamatok

Az ARCHICAD START EDITION 2021 támogatja a kétszer görbült összetett geometriájú elemek, szabadon formált görbék (NURBS) geometrikus megjelenítésének IFC4 állományokból történő importálását.

 

Az egyes elemek tulajdonságai és mennyiségei (réteges szerkezetek, összetett profilok, összetett szerkezetek elemei) exportálhatók mennyiség- és költségbecslő alkalmazások felé. Importálás közben a kiválasztott vagy az összes IFC elemtulajdonságot ARCHICAD tulajdonságokhoz lehet rendelni, így az importált tulajdonságok felhasználhatók lesznek szűrőfeltételként például grafikus felülíráshoz, ütközésvizsgálathoz vagy adatként új kifejezések, kimutatások vagy címkék előállításához. Hasonlóképpen az IFC modell fóliái is hozzárendelhetők meglévő ARCHICAD fóliákhoz. Ezzel megakadályozható, hogy nem kívánt fóliákat importáljunk az ARCHICAD projektbe.

Hatékonyabb munkavégzés

Az ARCHICAD START EDITION 2021 számos, a munkavégzés hatékonyságát növelő fejlesztéssel érkezik. A továbbfejlesztett Alakzatoknak, az egyszerűsített kiválasztási paletta modernizált kezelőfelületének, a Modellnézet opciók- és az attribútumkezelő frissített párbeszédpaneljeinek és a prioritás-alapú kiválasztásnak köszönhetően a tervezési- és szerkesztési munka hatékonyabbá vált az ARCHICAD-ben.

 

Az ARCHICAD START EDITION 2021 mostantól lehetővé teszi a többszörös kiválasztást a munkakörnyezet listán, az átfedő alaprajz elemeinek kontúrral történő kiválasztását és automatikusan felismeri helyiséghatárt a "Referenciavonal" algoritmus segítségével. A benapozásvizsgálathoz kifejlesztett új algoritmus mellett a Benapozásvizsgálat és Körséta párbeszédablakok felülete is frissült.

Fejlesztések a dokumentációkészítésben

Az ARCHICAD START EDITION 2021 új funkciókat kínál a dokumentációkészítéshez: A GDL-hez kapcsolódó szövegekben mostantól Rich Text is használható. Lehetőség van egy címke újbóli összekapcsolására egy másik elemmel a Cmd vagy Ctrl + Click használatával. Tovább fejlődtek a PDF biztonsági beállítások is. Az interaktív listázás most már támogatja a többszörös kiválasztást a szerkesztésnél. Újdonság még az Egyedi Grafikus Címkézés funkció is.

© 1989 - 1994 - 2020 • MódiStudió Kft - (+36) 20 934 9697

Rólunk