Az Archicad 25 újdonságai:

Együttműködés

Egy nagyszerű épület tervezők, építészek, mérnökök és kivitelezők együttműködésének eredménye. Elkötelezettek vagyunk a nyílt együttműködés elősegítésében. Az Archicad több mint 40 exportálási és importálási formátumot támogat, köztük olyan klasszikusokat, mint a DWG, a PDF és az XLS, valamint a modern OPEN BIM formátumokat, az IFC-t és a BCF-et, melyek gyártótól független iparági szabványok.

Archicad 25 Rendszer és Hardver követelmények

Új Natív Felmérési Pont

Egyszerűsítse munkafolyamatait az Archicad 25 Natív Felmérési Pontjának köszönhetően! A Felmérési Pont lehetővé teszi a valós koordináták egyszerűbb, központosított kezelését az összes Open BIM munkafolyamatban. A Felmérési Pont támogatja az IFC és a BCF fájlcserét, és jobb együttműködést biztosít a hagyományos (pl. DWG) fájlformátumokkal is.

Egyszerű migráció Revit-ről Archicad-re

Az Archicad 25-ben elérhető, Autodesk Revit 2021-et támogató RFA és RVT geometriacsere funkcióinak köszönhetően az Archicad-ben is tovább használhatja korábbi Revit projektfájljait.

Együttműködés a Revit-tel

Még jobb együttműködés a Revit MEP szoftvert használó mérnökökkel

 

A Revit fájlformátumok (2021-es verzióig) támogatása mostantól beépül az Archicad programba. Importálja az RFA-t natív Archicad-objektumként, és hozzon létre MEP-elemeket a Revit Family fájlokból! Exportáljon egy 3D-s modellt Revit 3D-s geometriaként, és kapcsolja össze egy 3D RVT-modellel! Az Archicad kezeli a Revit Discipline szűrőjét, így amikor egy Revit fájlt mint hotlinket csatol, akkor azt kapja Archicad-ben, amit a Revit-ben lát.

Solibri Connection fejlesztések

A Solibri az iparág vezető építőipari minőségellenőrző alkalmazása. Takarítson meg időt és szűrje ki a tervezési hibákat az ingyenes Archicad-Solibri kiegészítő alkalmazás segítségével! A legújabb fejlesztéssel az Archicad és Solibri közötti interaktív kapcsolatban azonos kameraállással tekintheti meg a Solibriben aktuálisan elkülönített elemeket.

A létrehozott profilok automatikus export-feltérképezése

Takarítson meg időt és energiát, amikor fájlokat cserél a szerkezeti mérnökökkel. A szerkezeti elemek exportálásakor az SAF-alapú adatcsere részeként az Archicad 25 mostantól automatikusan előre gyártott vagy testreszabott adatbázis alapján térképezi fel őket a létrehozott profilokba.

“Szerkezetelemzési modell generálási szabályai” funkciójának fejlesztései

A “Szerkezetelemzési modell generálási szabályai” funkció segítségével a tartószerkezeti tervező mentesül attól a fáradtságos munkától, ami a végeselem modell előállítása jelentene a számára. Az Archicad 25 most olyan újdonságokat hoz, mint pl. az eltolás beállítása, a kapcsolódási tartomány beállításának lehetősége, a 2D-s elemek átfedő részeinek kijavítása és a támaszok egyszerűsített megadása.

Tartószerkezeti modell terheléseinek kezelése

Működjön együtt a statikusokkal adatvesztés nélkül! Az SAF-modell megnyitásakor az Archicad 25 helyesen jeleníti meg a terhelési adatokat. Az Archicad modellben egyszerűen megtekintheti és kezelheti a terheléssel kapcsolatos változásokat.

Tervezés

Engedje szabadjára kreativitását az építészek által kifejlesztett, vezető épületinformációs modellező szoftver segítségével! Az algoritmikus tervezőeszközök és nagy modell támogatás lehetővé teszi, hogy azzal foglalkozzon, amihez a legjobban ért: nagyszerű épületeket tervezésével.

Új lakossági és irodai berendezési tárgyak

39 kortárs berendezési- és dekorációs tárgy – például új moduláris konyhaszekrények, kinyitható kanapék, ruhaakasztók, függönyök, kabáttartók, asztalok, székek, matracok és rácsok – már az alapértelmezett Archicad elemkönyvtár részét képezik – összesen már több mint 1300 parametrikus tárggyal dolgozhat!

Gyors váltás a 2D/3D nézetek között

3D-ben dolgozik, de inkább 2D-ben szeretne egy elemet szerkeszteni? Semmi probléma! Egyszerűen válassza ki az elemet, és nyissa meg olyan nézetben, amilyenben szeretné. A 2- és 3D nézetek közötti váltás soha nem volt egyszerűbb!

Sokszög alakú áttörések

Használja ki a még pontosabb mennyiségbecsléseket! Az egyedi alakú, sokszögű áttörésekkel bármilyen alakú áttörést létrehozhat, amely pontosan illeszkedik az Ön MEP elemeihez – még pontosabb mennyiségi számításokat eredményezve.

Rhino 6 és 7 élő kapcsolat fejlesztések

A Rhino 6 és Rhino 7 fájlok exportálása és importálása biztosítja az ágazat vezető organikus tervezési eszközeinek legjobb felhasználását, amelyet követően Archicad-re váltva folytathatja a tervezést és a dokumentációt

Lépcső-eszköz fejlesztései

Új, “húr mentén” lépcső-járóvonal geometriai szerkesztési metódus

Határozza meg a lépcsők helyi szabványoknak megfelelő járovonal-hosszát! A meglévő íves szerkesztési mód továbbra is elérhető.

Új, szimmetrikus lépcsőlap változatok minden fordulótípusra

Új lépcsőforduló-variáció elérhető: Fordulópont asszimetrikus járóvonallal. Tervezzen könnyen és gyorsan egyedi lépcsőket elképzelései szerint.

Új lépcsőpihenő beállítási lehetőségek

Most a hosszabb lépcsőbe automatikusan elhelyezhető a pihenő a lépcsőfokok egyenlő elosztásával. Ez akkor hasznos, ha egy meglévő lépcsőt a változó tervezési környezethez kell igazítani.

Látvány

Az építészet nem csupán professzionális tervek létrehozásáról, hanem a szándék közléséről, valamint a tér és az azt kitöltő elemek kölcsönhatásáról szól. Az Archicad 25 számos újítást kínál, hogy tervei még kifejezőbbek legyenek.

A felületi textúrák megjelenítése metszeti és homlokzati nézetekben

Mutassa be valósághűen terveit! Jelenítse meg felületi textúráit közvetlenül az Archicad metszeti- és homlokzati nézeteiben további szerkesztő szoftver használata nélkül!

Valósághű árnyékolás és felület kitöltési lehetőségek.

Mutassa be tervét művészi részletességgel! A puha árnyékok kontúrt és mélységet adnak a felületeknek a metszeteken és homlokzatokon. Fedje a felületeket az Ön által választott mintával! Mivel megrendelője pontosan azt látja, amit kap, tervének gyorsabb jóváhagyására számíthat!

Natív Metal grafikai technológia Mac felhasználók számára

A 3D renderelés Mac-en gyorsabb, mint valaha. Az Archicad már a Metal-t, az Apple új, Open GL-t felváltó grafikus API-ját használja. A Metal szinte közvetlen hozzáféréssel rendelkezik a grafikus feldolgozó egységhez, ami gyorsabb renderelési sebességet eredményez..

Dokumentáció

A hibamentes dokumentáció automatikusan követi a tervezést, mindig összhangban a helyi előírásokkal

Új grafikus felülírási megoldások

Mutassa be terveit még nagyobb szabadsággal! Új lehetőségek a grafikus felülírásban, beleértve az egyedi RGB színpalettát mind a fedő, mind a háttér kitöltés eszközénél; átlátszóság; vágott és vágatlan felületek kontúrjainak ki- és bekapcsolása a modellnézetben.

 

* A felület átlátszóság és az egyedi RGB színpaletta hamarosan elérhető az Archicad 25-ben.

MEP elemek új címkézési lehetőségei

A MEP-hez kapcsolódó információk automatikus megjelenítése az egyenletesebb MEP-dokumentációs munkafolyamatért.

Az Archicad 25 rendszer és hardver követelmények:

OKTATÁS

KAPCSOLAT

TÁMOGATÁS

ARCHICAD

EGYÉB PROGRAMOK

ÁRLISTA

Archicad 25

Verzió összehasonlítás

Diákverzió

Archicad 25 YA

AC25 Green Bundle

ARCHICAD SE

SSA szerződés

© 1989 - 1994 - 2022 • MódiStudió Kft - (+36) 20 934 9697

Rólunk