ARCHICAD 21

Verzió összehasonlítás

Diákverzió

ARCHICAD 21 YA

AC21 Green Bundle

ARCHICAD SE

SSA szerződés

&

ARCHICAD

EGYÉB PROGRAMOK

OKTATÁS

KAPCSOLAT

TÁMOGATÁS

ÁRLISTA

LÉPCSŐ ESZKÖZ

A lépcsőtervezés az egyik legkomplexebb építészi feladat. Az ARCHICAD 21 új Lépcső eszköze több ezer lehetséges variáció kiértékelése után az adott épület sajátosságaihoz leginkább illő lépcsőket ajánlja fel.

KORLÁT ESZKÖZ

Az új Korlát eszköz segítségével komplex, asszociatív korlátokat készíthetünk Lépcső, Födém, Fal, Tető vagy Felületháló típusú elemekhez.

 

ARCHICAD 21 – BIM.Lépéselőnyben

 

Az innováció kezdettől fogva az ARCHICAD egyik alapvető jellemzője. Az ARCHICAD 21 a régóta nagyon várt, a GRAPHISOFT saját fejlesztésű, szabadalmaztatott Prediktív Tervezés™ technológiáját használó Lépcső eszközzel érkezik. Az ARCHICAD 21 más területeken is - látványtervezés, OPEN BIM, teljesítmény és munkahatékonyság - számos fontos funkcionális fejlesztést tartalmaz. Ennek köszönhetően a mostani a GRAPHISOFT történetének egyik legerősebb verziója.

ARCHICAD 21 PROSPEKTUS

ARCHICAD 21 - KEZDJE VELEM

VERZIÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Nézze meg az ARCHICAD 21 premierjéről készült felvételt

© enzyme APD

LÁTVÁNYTERVEZÉS

Az ARCHICAD 21-be integrált CineRender - amely a MAXON Cinema 4D v18 renderelő motorjára épül – BIM kontextusba ágyazott, jó minőségű, fotorealisztikus renderelést nyújt.

A még valószerűbb, mégis gyors rendereléshez a legfrissebb verzióban bemutatkozik az új "Light Mapping" "másodlagos GI" eljárás.

 

A Reflectance csatorna fejlesztései lehetővé teszik, hogy tetszőleges számú réteget használjunk, új Visszaverődés típusokkkal. Egységes felületet használva lehetségessé válik az építészeti projektek egyetlen, tetszőleges színnel megvalósított renderelése.

 

Az új Variation Shader segítségével az ismétlődő, azonos objektumok színe és árnyékolása tehető véletlenszerűen változatosabbá. A Bump csatorna új Parallax Shader effektje hasonlít a Displacement funkcióhoz, de gyorsabban renderel.

ARCHICAD-del újramodellezett klasszikus lépcsők

Budapesti Bauhaus lépcső

A Kínai Nagy Fal

Robson Square, Vancouver, Kanada

LÁTVÁNYTERVEZÉS

LÁTVÁNYTERVEZÉS

Elemosztályozás

Az ARCHICAD épületmodell leírható olyan központi BIM adatbázisként is, amely integráltan tárolja a projekthez kapcsolódó információkat és a projekt minden résztvevője számára elérhetővé teszi azokat.

Az ARCHICAD 21 új, rugalmas elem- és helyiségosztályozási rendszerével könnyebbé válik a nemzeti- vagy vállalati szabványok támogatása és minden korábbit felülmúló módon megnöveli a projekt-résztvevők közötti együttműködési képességet.

 

Az új Elemtulajdonság-kezelő funkció segítségével a teljes projektre átfogóan kezelhető a modellelemek és helyiségpecsétek osztályozása.

Az elemosztályozás átszabható; a releváns tulajdonságok kiválaszthatók és XML formátumban átvihetők más projektekbe.

A külső forrásból, például statikus vagy épületgépész társtervezőktől származó IFC modelltartalom védett referenciatartalmú kapcsolt modulként ágyazható az ARCHICAD 21 tervezési projektekbe.

Az IFC kapcsolt modulok szükség szerint ismételten a tervbe ágyazhatók. Nagyméretű projekteknél a Modellszűrő funkció segítségével szűkíthető a megjelenített hivatkozott IFC tartalom.

 

Ezek az IFC kapcsolt modulok könnyen frissíthetők, gördülékeny kétirányú együttműködést biztosítva a társtervezőkkel. Az ütközésvizsgálat kapcsolt IFC modul elemekkel is működik.

IFC Kapcsolatok

ÜTKÖZÉSVIZSGÁLAT

ÜTKÖZÉSVIZSGÁLAT

Ütközésvizsgálat

A BIM de facto munkafolyamattá válásával az építészek is egyre több BIM formátumú szakági információt kapnak.

Az Ütközésvizsgálat funkció az építész vezető modellkoordinátori szerepének kiteljesedését segíti azzal, hogy lehetővé teszi elemcsoportok egybevetését a felhasználó által meghatározott követelményrendszerek szempontjai szerint. Ilyen szempontok lehetnek: Elemtípusok, Osztályozási értékek, olyan tulajdonságok értékei és attribútumai, mint a fólianevek vagy építőanyagok.

 

Az ARCHICAD Korrekció palettáját használva kiemelhetők, azonosíthatók és szükség szerint szerkeszthetők a felderített ütközések.

Lap tetejére

© 1989 - 1994 - 2018 • MódiStudió Kft - (+36) 20 934 9697

Rólunk